Soccer Golf Masters 2009

Soccer Golf Masters

Het officieuze Nederlands kampioenschap Golf voor (ex-) profvoetballers.

De Soccer Golf Masters is een golfcompetitie voor (ex)profvoetballers. De FINALE wordt gespeeld op maandag 23 september op golfpark de Efteling. De (ex)profvoetballers worden uitgenodigd voor de finale. De Soccer Golf Masters wordt mogelijk gemaakt door sponsoring uit het bedrijfsleven. In de Finale doen 27 voetballers mee. Het deelnemersveld wordt gecompleteerd met personen uit het bedrijfsleven en sponsors. Er zijn twee categorieën handicap 0-18 en 18-36.

Wedstrijdvorm

De competitie is opgesplitst in twee HCP categorieën:

Categorie 1: handicap 0-18.0 Categorie 2: handicap 18.1-36.

Het is een strokeplay wedstrijd op basis van HCP verekening. De voetballers spelen een eigen onderlinge competitie in twee HCP categorieen waarbij de winnaar de speler is met het meeste aantal stableford punten. Dit geldt ook voor de overige deelnemers. In de Finale worden de voetballers verdeeld over 27 flights en gekoppeld aan drie personen uit het bedrijfsleven. De hoogste score per hole kan genoteerd worden als teamscore.

Prijzen

In de finale zijn mooie prijzen te verdienen te verdelen over de voetballers en de overige deelnemers.

• 1e prijs voetballers HCP 0-18.0
  • 1e prijs bedrijfs deelnemers HCP 0-18.0