Soccer Golf Masters 2009

 

Golfdagen & Clinics

HvR Golfmanagement organiseert golfdagen op maat! Voor bedrijven of privé gezelschappen, alles is mogelijk. Door een goede samenwerking met verschillende commerciële golfbanen is het mogelijk om op meer dan 20 verschillende golfbanen in Nederland een eigen golfdag of clinic te organiseren.
Voor gezelschappen kunnen wij zowel wedstrijden als golfclinics organiseren. Daarbij houden wij rekening met niveauverschillen binnen de groep. Golfclinics zijn voornamelijk gericht op de echte beginners. Wie wel in het bezit is van een handicapkaart of golfvaardigheidsbewijs kan deelnemen aan een wedstrijd.

PERSONAL PRO-AM met JOOST STEENKAMER,

Golf professional en coach NGF.
Exclusive Golf package
Playing lessons met Joost Steenkamer , NGF Coach - course management,
shotmaking en mental specialist op Kennemer Golf & Country Club.

Programma
Na het ontvangst met een kopje koffie gaan de deelnemers (maximaal 6 personen) 18 holes spelen. De groep wordt opgedeeld in twee flights van 3 personen. De golfprofessional, Joost Steenkamer , speelt met de eerste groep een scramble. Dat wil zeggen, iedereen slaat af, we pakken de beste bal en slaan dan vervolgens allemaal van die plek. Zo heeft Joost de gelegenheid om de verschillende slagen te demonstreren en uit te leggen. Wat de gedachtegang van de topspelers is, waar zijn aandacht naar toe gaat en welke technieken bij de verschillende slagen horen. De andere flight speelt een individual strokeplay of stableford wedstrijd over 9 holes. Na negen holes neemt Joost de tweede flight en speelt met hun de scramble.

Verschillende thema's zullen de revue passeren. Bijvoorbeeld: het belang de atletische set-up en het nauwkeurig oplijnen, de mentale processen die goede spelers doorlopen, de vijf belangrijke ingredienten van de pre-shot routine, course management, shotmaking, kortespel en de post-ronde analyse.

Joost kan na de ronde een presentatie geven waar een of meer van de boven genoemde aspecten worden uitgelicht. Opnames van de swings kunnen dan worden besproken zodat iedereen met een helder beeld deze leerzame en sportieve dag zal herinneren.

Het programma wordt afgesloten met een lunch (ochtendprogramma) of diner (middagprogramma).

Kosten indicatie:
Ochtendprogramma € 2475,00 exclusief BTW ( € 412,50 p.p.)
Middagprogramma € 2625,00 exclusief BTW ( € 437,50 p.p.)

Golfdag
De golfbanen zijn aantrekkelijke locaties voor zakelijke bijeenkomsten, al dan niet rondom een partij, toernooi of clinic.

Zakelijke bijeenkomsten
Een vergadering, een seminar, een presentatie: De meeste golfbanen bieden de rust, de ruimte en de faciliteiten voor elk type zakelijke bijeenkomst. De lunch of het diner kan uiteraard op maat voor u worden verzorgd. Wilt u vooraf of na afloop gebruik maken van de golffaciliteiten? Dan verzorgen wij ook een golfprogramma afgestemd op uw wensen, desgewenst voor ervaren én onervaren golfers.

Bedrijfsgolfdag
Een bedrijfsgolfdag in de vorm van een toernooi of clinic doet het goed als middel om relaties te leggen en te onderhouden. De gastvrije en ontspannen sfeer op een golfbaan zorgt daarbij voor het ideale klimaat. Een bedrijfsgolfdag doet het overigens ook perfect als personeelsuitje.
Met welk doel u ook een dag wilt organiseren, u kunt rekenen op een tot in de puntjes verzorgde dag. Van de ontvangst met koffie en thee tot en met de afsluiting met lunch of diner. Heeft u zowel golfers als niet-golfers in uw gezelschap? Dan organiseren wij een wedstrijd voor de golfers, terwijl de beginners een lesprogramma van bekwame professionals volgen.

Voorbeeld wedstrijddag
Een bedrijfsgolfdag met een wedstrijd zou er als volgt uit kunnen zien:
•ontvangst met koffie/thee en een lekkernij in een van onze sfeervolle ontvangstruimten;
•een lunch in het complex of een lunchpakket voor tijdens de wedstrijd;
•diverse startmogelijkheden, zoals shotgun-start, 1 & 10 start en uiteraard start vanaf 1 tee;
•een aangeklede borrel/aperitief aan de bar of op een van onze terrassen;
•als afsluiting een heerlijk diner of buffet;
•tijdens de wedstrijd kunnen wij uw gasten uiteraard voorzien van diverse versnaperingen.

Golfclinics
Voorbeeld Golfclinic-arrangement
Bij de clinicprogramma’s zijn de volgende onderdelen altijd inbegrepen:
•les van een professional in alle slagen van de golfsport (chippen, putten en swing) met aansluitend oefengelegenheid; de les wordt gegeven in kleine groepen;
•spelen van enkele oefenholes;
•tijdens het golfprogramma wordt een wedstrijdje gespeeld waarvoor de golfbaan 2 prijsjes ter beschikking stelt; deze prijsjes worden tijdens de clinic door de professional uitgereikt;
•aan alle deelnemers wordt golfmateriaal ter beschikking gesteld;