Soccer Golf Masters 2009

 

Holland Golf Travel

Holland Golf Travel is één van de eerste Golf Tour Operators in Nederland. Als een (Golf) Destination Management Company (DMC), bieden wij een breed scala van diensten voor de Golf, hotel accommodatie en vergaderingen op de Nederlandse markt.

Nederland is een van Europa's meest populaire bestemmingen met Amsterdam als haar hoofdstad. Naast de windmolens, tulpen, grachten, fietsen en klompen, staat Holland bekend als een klein land. Er zijn echter in dit kleine land meer dan 200 prachtige golfbanen. Sommigen van hen worden door velen beschouwd als de beste golfbanen van Europa. Bijvoorbeeld, de Noordwijkse Golfclub, de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club en de Kennemer Golf & Country Club staan in de top 20 golfbanen van Europa. Het KLM Open is een van de Europese Tour-toernooien met top spelers van al over de hele wereld.

Holland Golf Travel is de exclusieve partner van verschillende Nederlandse golfbanen en wij kunnen de golftoeristen voorzien van een heerlijk verblijf in Nederland. Holland Golf Travel heeft vele jaren ervaring in de golfbranche en met de medewerking van ITB Holland bieden wij u de beste accommodatie in het land. ITB Holland is een full service Destination Management Company met 30 professionals, gespecialiseerd in op maat gemaakte reizen binnen Nederland.

Golf in Nederland
Met meer dan 200 golfbanen over het hele land heb je een breed scala van keuze wanneer u wilt golfen in Holland. Kies uw golfbaan en ontdek de prachtige groene fairways te midden van de grote Nederlandse landschap.