Soccer Golf Masters 2009

Golf Fee Card Nederland

International Golf Fee Card werd opgericht in 1994 met het idee van het vinden van een manier om golfclubs en hotels te helpen de omzet te verhogen in het laagseizoen en op minder drukke dagen en op hetzelfde moment de golfspelers de kans te geven de kosten van Green fees en accommodatie te verlagen.
Inmiddels is er een netwerk van meer dan 2.600 verbonden golfbanen en 6,280 hotels en golf resorts in 112 landen wereldwijd die kortingen op de greenfees en onderdak geven aan de Golf Fee Card leden. Bovendien, de Golf Fee Card leden genieten met kortingen van verschillende andere partners, zoals autoverhuurbedrijven, kuuroorden wereldwijd, golfuitrusting, ski's tickets enz.

Na 18 jaar overschrijdt ons leden aantal 108.000 golfers. De business partners van Golf Fee Card International zijn verspreid over de hele wereld. De International Golf Fee Card wordt uitgegeven in samenwerking met het frequent fly programma van Lufthansa, Air France, KLM, Emirates, Etihad Airways en Jet Airways. Bovendien is de Golf Fee Card International met creditcard functie aangeboden als een Golf Fee MasterCard in Oostenrijk en Duitsland. De Golf Fee Visa Card in Duitsland.

International Golf Fee Card heeft haar hoofdkantoor in München, Duitsland, waar onze partner betrekkingen, ledenservice en marketing zich bevinden. Daarnaast heeft Golf Fee Card International opgericht vertegenwoordigingen in meer dan 30 landen in Afrika, Azië, Europa en Noord en Zuid-Amerika die de golfers in hun land voorzien van de kaart.

International Golf Fee Card is een divisie van Golf Tours St. Andrews GmbH Group, een particuliere onderneming gevestigd in München, Duitsland. Golf Tours St. Andrews GmbH publiceert ook de Golf Fee Card gids; een gids van alle partners wereldwijd (900 blz., volledig in het Engels) voor MasterCard, VISA, Lufthansa Air plus een internationale editie.

Golf Tours St. Andrews GmbH is een lid van EGCOA, IAGTO, GMVD, PATA, PGA van Duitsland, UniGolf groep en USGA.

Een slimme golfer reist niet zonder!

De slimme golfspeler reist niet zonder Golf Fee Card! The GOLF FEE CARD ® kent internationale bekendheid sinds 1993. Een eigen spaarkaart voor golfers die voordeel genieten op greenfees en hotel accommodatie .

Onze diensten / uw voordelen

• Tot 50% korting op greenfees bij 2.600 golfbanen wereldwijd
  • Korting bij ongeveer 6000 golf resorts en luxehotels
  • Tot 30% korting op autoverhuur
  • 10% korting op de Golfmateriaal
  • 10% korting bij het boeken van reizen
  • Exclusieve aanbiedingen voor St. Andrews in Schotland (Old Course Hotel)
  • Kortingstarieven op kostbare antiquiteiten
  • Online reserveren & boekingsservice
  • Gratis GOLF FEE CARD ® iPhone App
  • Alle partners zijn ook beschikbaar op Smartphones

The GOLF FEE CARD ® is niet alleen voor geoefende golfers, maar ook de beginnende golfer kan profiteren van hun diensten.

Prijzen voor het lidmaatschap van de GOLF FEE CARD®:

De bijdrage voor 12 maanden: € 90.- (partnerkaart € 48,-)

De bijdrage voor 36 maanden: € 179.- (partnerkaart € 101,-)

Aanbevolen door Golf Fee Card International

In de huidige GOLF FEE CARD® Guide (860 blz.), vindt u ook, naast alle partners, sfeervolle restaurant vouchers met hun voorwaarden. The GOLF FEE CARD® Guide wordt om de twee jaar gepubliceerd.

IPhone App!

U kunt de handige GOLF FEE CARD® iPhone App gratis downloaden van de Apple Store.
Deze App biedt niet alleen het volledige scala van GOLF FEE CARD® partners, maar ook GPS kaarten met nabijgelegen GFC partner resorts, golfcursussen en wetenswaardigheden. Eigenaren van andere smartphones (Android) kunnen (bijna) dezelfde functionaliteit gebruiken met de GOLF FEE CARD® Web-App op golfcard.de/mobi_eng .

GOLF FEE CARD® houders boeken hun tee-time en hotelaccommodatie gunstig online op www.golfcards.com