Soccer Golf Masters 2009

Golf Business Competitie

Wat is de Golf Business Competitie?
De Golf Business Competitie is een competitie voor bedrijven en ondernemers. Via deze competitie hebben de ondernemers de gelegenheid hun relatie netwerk op een sportieve en aangename manier te onderhouden en te vergroten.
De deelnemers ontmoeten elkaar in vijf business golf evenementen van April tot September op verschillende topbanen. In Februari worden alle deelnemers uitgenodigd voor de presentatie van het komende programma. Het eerste evenement is voor de deelnemende bedrijven (Captains). Hier wordt de basis gelegd voor het netwerken. Bij de volgende vier evenementen kunnen de deelnemers gasten uitnodigen. Hierdoor blijft het netwerken niet beperkt tot de deelnemende bedrijven maar wordt het uitgerold met de genodigde relaties.

Voor wie is de Golf Business Competitie?
De Golf Business competitie is voor bedrijven die geloven in het leggen van zakelijke contacten op de golfbaan. Via dit unieke platform kunnen ondernemers en managers op een sportieve en aangename manier hun relatie netwerk onderhouden en/of vergroten.

De competitie
De competitie bestaat uit 5 speelrondes op 5 verschillende topbanen in Nederland.

1e Speelronde
De eerste speelronde is de zgn. Captainsday. Op deze dag kunnen de teamcaptains van alle deelnemende bedrijven zich voorstellen en presenteren. De Captainday wordt in de 3e of 4e week van April gespeeld.

Speelronden 2 t/m 4
Deze speelronden worden in 3e of 4e week van Mei, Juni en Augustus gespeeld. Op de speelronden 2, 3 en 4 hebben de deelnemende bedrijven de mogelijkheid haar relaties uit te nodigen. Afhankelijk van de inschrijving kan een team met 2 of 4 deelnemers aanwezig zijn.

Slotdag, 5e speelronde
De slotdag is in de 3e of 4e week van September. Op de slotdag zijn alle deelnemers met haar gasten aanwezig op één speeldag. Ter afsluiting van de competitie spelen alle deelnemers een wedstrijd over 18 holes. Op deze dag wordt ook de algehele winnaar bekend gemaakt tijdens de finale prijsuitreiking.

Etiquette

• Softspikes
• Golfkleding tijdens de wedstrijd
(polo i.p.v. T-shirt, géén jeans)
• Smart casual tijdens diner
(wél jasje, géén / wel dasje)
• Geen mobiele telefoon op de baan
• Niet roken op de baan

Spelvorm en voorwaarden
Alle deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van het Golf Vaardigheids Bewijs (GVB). Op de Captainday en slotdag wordt strokeplay gespeeld met handicap verrekening. Op de andere speelronden wordt tevens strokeplay gespeeld waarbij de beste score voor het team voor die dag geldt. De etiquette regels zijn van toepassing.

Men speelt altijd in flights van 4 spelers, waarvan twee spelers uit team A en twee spelers uit team B.

Dagindeling
Na aanmelding en inschrijving voor de wedstrijd heeft men de gelegenheid voor de warming up of om een broodje te eten.

Na het officiële ontvangst en de briefing van de baanregels wordt er gestart voor de 18 holes wedstrijd. Na de wedstrijd is er, tijdens het uitrekenen van de score, een borrel met een hapje. Voor het diner is er natuurlijk de gelegenheid om zich lekker op te frissen. Verschijnen aan het diner wordt gedaan in Smart-Casual kleding. Aan het eind van elke speeldag worden de volgende winnaars bekend gemaakt:
•Dagwinnaar ( de speler of het team met de meeste stblfr. punten),
•De winnaar van de longest drive en
•De winnaar van de neary.

De Golf Business Competitie is een evenement waarbij het nuttige met het aangename wordt gecombineerd met een competitieve element.

Wilt u zich direct inschrijven? Ga naar http://www.golfbusinesscompetitie.nl/deelnemers/aanmelden

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de www.golfbusinesscompetitie.nl